Millorem l’experiència dels pacients amb por o fòbia al dentista

Com ja hem comentat en moltes ocasions, per l’equip mèdic de clínica dental Padrós el més important són els nostres pacients.

Això ens porta al constant estudi en la recerca de mètodes i últimes tecnologies per millorar els tractaments que oferim.

Segons un estudi realitzat per sanitat pública del Regne Unit, un 36% de les persones pateix una por moderat a l’hora d’anar al dentista mentre la xifra de persones que pateixen de fòbia és del 12%. Les persones que tenen por d’anar al dentista han disminuït al llarg dels anys, però avui dia encara segueix sent bastant habitual i no cal avergonyir-se per això.

Com ajudem a pacients amb por o fòbia d’anar al dentista?

En clínica dental Padrós oferim als pacients amb por d’anar al dentista la sedació conscient. No és una anestèsia general, per això, el pacient és conscient en tot moment, però no pateix de nervis, ni nàusees, ni ansietat.

A clínica dental Padrós tenim àmplia experiència en pacients que pateixen de por al dentista o fòbia. Utilitzem sedació conscient per millorar la seva experiència durant el tractament

A més dels avantatges esmentades, pacients que necessiten de diversos tractaments senzills que requereixin de diverses visites a la clínica poden realitzar-los en una única sessió amb sedació.

Si vol conèixer més en detall en què consisteix la sedació conscient, pot trobar més informació a la secció por o fòbia al dentista .