Per què hauria d’escollir Clínica Dental Padrós com el seu dentista a Barcelona?
La Clínica Dental Padrós va néixer l’any 1963. Des de llavors ha anat evolucionant fins convertir-se en un dels centres més complerts i millor equipats a l’actualitat. És un fet demostrat que a una part de la població no l’importa gaire conèixer ni el nom del dentista professional que l’atendrà ni l’autèntica qualitat dels tractaments que rebrà en aquesta o l’altre clínica dental. Prova d’això son les persones que accepten tractaments-ganga oferts per intermediaris. No obstant, a d’altres persones més exigents, els interessa saber amb detall a quines mans i a quines instal·lacions confiaran la cura i el tractament de la seva boca. Volen conèixer la realitat que s’amaga darrera d’aquells somriures d’anunci.

Lamentablement no existeix una guia – com les guies dels hotels- que orienti sobre la qualitat i l’equipament real de cada una de les clíniques dentals del país. Per això, en aquest web ens proposem especificar-li i mostrar-li, punt per punt, el més destacable de les nostres instal·lacions, les novetats introduïdes recentment i els avantatges precisos que d’elles es deriven per millorar la qualitat dels tractaments.

Volem oferir-li una presentació rigorosament informativa. Però és que, a més a més, ens sentim tan legítimament orgullosos dels nostres equipaments i hem posat tanta cura en reunir-los adequadament, que ens és difícil sostreure’ns a la voluntat de mostrar-los-hi, donar-los-hi a conèixer i explicar-li per a què serveixen. També ens alegra molt poder donar-li una idea de les investigacions i publicacions que portem a terme regularment.

Li agraïm molt, per tant, que no es confirmi amb el suggerent somriure de les models, i que, navegant per la web, desitgi informar-se sobre les instal·lacions i serveis tan especials que podem oferir-li.

Cerca un bon dentista Barcelona? Clínica Dental Padrós.

Per què escollir Clínica Dental Padrós com el seu bon dentista Barcelona?

EXPERIÈNCIAINSTAL·LACIONS I TECNOLOGIAVALOR HUMÀ
50 anys al seu servei6 boxes equipats amb els darrers avençosTracte amable i personalitzat
6 experts doctors especialistes1 quiròfan avançatPensem en el seu confort en tot moment
12 Premis nacionals i internacionals rebuts3 motors quirúrgicsPuntualitat
150 cursos dictats3 LàsersTractaments mínimament invasius
100 articles científics publicatsTecnologia Cad-CamAnestèsia indolora
3 revistes científiques dirigidesMicrocirurgia piezoelèctricaTreball en equip altament coordinat
100 investigacions científiques privades dirigidesPlasma ric en factors de creixementOdontologia Holística
4 Llibres publicatsRegeneració avançada de teixits.Pressupost adaptat a les seves necessitats.
Formació continuada regular. Més de 300 cursos rebuts.Estudis d’estètica avançada i disseny del somriure digital.No ens sotmetem a les exigències de mútues, propietaris de franquícies, comercials ni intermediaris de cap mena.
Control de qualitat permanentRadiologia digital 3DEstricta ètica de treball
Actualització constantOrtodòncia avançadaFinanciació a la seva mida
Directors de càtedres i postgrausOzòterapiaSeguiment dels casos tractats. L’ensenyem a mantenir la seva salut bucal
Ens agrada fer les coses ben fetes. Sentim passió per l’excel·lència en el nostre treball. També ens encanta crear un ambient agradable en la consulta i que els nostres pacients sentin la tranquil·litat que la seva salut oral està en bones mans.

Hem comprovat que existeixen molts comentaris de persones que estan cercant un bon dentista Barcelona. Esperem respondre a totes les seves expectatives i convertir-nos per a vostè en aquest bon dentista Barcelona.

bon dentista Barcelona

bon dentista Barcelona