Equip humà de la Clínica Dental Padrós

Si ha navegat per les diferents seccions d’aquest lloc web, s’haurà adonat que procurem posar a disposició dels nostres pacients, els millors tractaments i les més avançades tecnologies existents en l’actualitat. També realitzem un esforç constant per seguir mantenint-nos sempre al dia. No obstant això, el major valor de la Clínica Dental Padrós, al nostre modest entendre, és l’extraordinari equip humà que la integra.

L’experiència i compenetració de l’equip és tan important i influeix tant en uns resultats òptims dels tractaments, que a Clínica Dental Padrós no realitzem rotació de personal, tampoc contractes temporals com es porta a terme en determinades consultes low cost, mútues i franquícies. Valorem molt la integració i habilitat del nostre personal i el mantenim permanentment format.

Els pacients que ens visiten poden notar de seguida la coordinació extraordinària de tot l’equip i el fantàstic ambient de treball en el qual desenvolupem la nostra tasca.

Aquest és l'equip humà del millor dentista Barcelona, l'equip de la Clínica Dental Padrós

Aquest fenomenal equip humà que ens permet assolir el qualificatiu de millor dentista Barcelona, sovint participa en nombrosos cursos i postgraus per mantenir i incrementar la formació. Mitjançant la secció de noticies d’aquest lloc web es pot comprovar a quins apartats de formació continuada hem assistit, sempre que és possible intentem anar tot l’equip, llevat de les ocasions en què la temàtica del curs és impartit per a alguna especialització que exerceix un membre de l’equip en concret.

També en la mateixa secció esmentada anteriorment podrà trobar informació de les diverses activitats que l’equip de la Clínica Dental Padrós (el millor dentista barcelona) porta a terme de manera conjunta, activitats que es realitzen fora de les instal·lacions de la Clínica Dental i que tracten de fer-nos gaudir a tots de moments de diversió i distensió que pensem que ajuden a cohesionar tots els membres de l’equip.

No volem acabar aquesta petita presentació del quadre mèdic i resta de l’equip de la nostra Clínica Dental Padrós sense esmentar un altre factor importantíssim per aconseguir la meta de millor dentista Barcelona. Com els dos anteriors paràgrafs, en aquesta última part també pot fer seguiment del que ara us expliquem al bloc de notícies. Sovint tot l’equip de la clínica dental es reuneix amb l’únic proposat d’actualitzar i repassar tots els protocols de tractament que prèviament hem acordat, també vam aprofitar per posar-nos al dia sobre les novetats tècniques que han aparegut recentment. Vam aconseguir un equip molt compenetrat i sincronitzat que mantenim al màxim. Tothom en l’equip pot comentar el nostre sistema de treball per millorar tot el que sigui possible.

El nostre equip

Dr. José Luis Padrós - millor dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes click per ampliar la imatge)Dr. José Luis Padrós
Dra. Margarita Monterrubio - millor dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes click per ampliar la imatge)Dra. Margarita Monterrubio
Dr. Esteve Padrós - dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes clic per ampliar la imatge)Dr. Esteban Padrós
Dra. Jennifer Martín - dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes clic per ampliar la imatge)Dra. Jennifer Martín
Dr. Jordi Padrós - dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes clic per ampliar la imatge)Dr. Jordi Padrós
Dra. Gemma Mayor- dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes clic per ampliar la imatge)Dra. Gemma Mayor
Dr. Felip Tena - dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes clic per ampliar la imatge)Dr. Felip Tena
Susana Coscojuela - dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes clic per ampliar la imatge)Susana Coscojuela
Rosa Avellaneda - dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes clic per ampliar la imatge)Rosa Avellaneda
Cristina Martínez - dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes clic per ampliar la imatge)Cristina Martínez
Raquel Floria - dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes clic per ampliar la imatge)Raquel Floria
Anna Gálvez - dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes clic per ampliar la imatge)Anna Gálvez
Àngels Mas
Esther Fuentes - dentista Barcelona - Clínica Dental PadrósEsther Fuentes
Deborah - dentista Barcelona - Clínica Dental PadrósDeborah
Inés Blanco - dentista Barcelona - Clínica Dental Padrós (fes clic per ampliar la imatge)Inés Blanco

A continuació i si encara té ganes de seguir llegint, us explicarem uns petits detalls de com pretenem conjuntar tots aquests valuosos recursos humans per aconseguir convertir-nos en el millor dentista Barcelona

Dirigint, motivant i lloant el talent humà de la Clínica Dental Padrós.

M’agradaria crear una companyia en la qual tothom pensi: sóc part d’una missió“. Aquesta frase de Bill Gates engloba una sèrie de directrius que tota clínica dental hauria d’assumir, entre elles; potenciar el rendiment de l’equip humà unit al compliment d’un fi en comú.
I encara que sembli una carrera d’obstacles això de convertir-se en el millor dentista Barcelona, és possible aconseguir-ho, Com? Desenvolupant a la clínica dental un esquema de treball orientat a la missió, la visió, els valors i els objectius, de manera que cada persona de l’equip, compleixi amb una funció segons la seva àrea d’acompliment, evitant així treballar de manera desorganitzada i improvisada.

Què més tenim en compte si volem proclamar-nos com el millor dentista Barcelona? Hem elaborat un pla que ens permeti analitzar i avaluar a mig i llarg termini els resultats de la nostra clínica dental obtinguts gràcies al talent humà. En aquest pla és important tenir en compte les necessitats dels nostres pacients que ens explica el quadre mèdic, així podem mesurar les competències i èxits aconseguits per cada integrant en el seu respectiu camp. Lloar i reconèixer aquest bon comportament és primordial.
Generem aquest sentit de pertinença i compromís del nostre equip de treball cap a la clínica, és vital, però no s’aconsegueix de la nit al dia. Vam optar per implementar regularment programes de motivació i de formació professional, això ens permet conèixer-los més a fons, saber les seves inquietuds en relació a la clínica dental i què esperen de les seves fites, veure com es relacionen entre ells i avaluar les seves capacitats.

Ara bé, el repte és que aquest equip humà que ha estat present des de l’inici del projecte, o fins i tot abans, ens acompanyi sempre. Si pensem en futures incorporacions a mesura que va creixent l’estructura de la clínica dental haurà escoltar i estar atent als suggeriments de tot l’equip. No volem barreres a la seu del millor dentista Barcelona, actuem de la millor manera i ens dediquem a millorar aquests aspectes.

La selecció i valoració del personal que atendrà els pacients d’una clínica dental pot ser complexa. No només tenim en compte el procés de selecció del perfil, també vam mostrar exigències específiques per a cada àrea. Cal buscar bé, conèixer les qualitats dels candidats, la seva personalitat, els seus gustos, les seves metes de futur, el seu comportament fins a la incorporació o fins que tracti amb els pacients, és llavors i no abans quan podem tenir una idea de si podrà o no adaptar-se a les necessitats de la nostra clínica. Tot i que haguem tingut que empri moltes hores a la selecció i dur a terme moltes entrevistes, la fita de ser el millor dentista Barcelona, ho mereix.

Tothom ha d’estar en harmonia amb els protocols i directrius que hem dissenyat prèviament. De fet, tots els professionals que vulguin exercir a la Clínica Dental Padrós ens arriben recomanats i amb magnífiques referències en el seu període formatiu o referències laborals prèvies, requisits per aconseguir mantenir-nos com millor dentista Barcelona.