Nou escànner intraoral TRIOS de 3Shape. Registres més còmodes i exactes que mai

Li agradaria ser tractat amb l’odontologia digital més còmoda i moderna?

Seguint amb la nostra il·lusió i amb el nostre compromís per oferir sempre els millors i més còmodes tractaments dentals, posem ja a la seva disposició el més avançat escànner intraoral del mercat: El sistema Trios de 3shape.

L'equip de Clínica Padrós mostra orgullós la seva nova incorporació tecnològica, el nou escànner intraoral Trios de 3shape

Durant els tractaments dentals, sovint és necessari prendre registres de la forma i posició de les dents, fent servir pastes d’impressió. Aquest procediment resulta incòmode per a algunes persones.

Gràcies a la captura digital d’imatges en 3 dimensions, podem prendre els registres de les dents a través d’una petita càmera de vídeo. El sistema captura 3000 imatges de gran precisió en 3 dimensions per segon i les fusiona automàticament a la pantalla de l’ordinador. Sense necessitat de fer servir pastes d’impressió ni cubetes.

D’aquesta manera, en molt pocs minuts, i de manera molt còmoda, obtenim una reproducció digital molt exacte de les dents dels nostres pacients.

Reproducció digital obtinguda mitjançant el nou escànner intraoral Trios de 3shape

L’escànner intraoral Trios de 3shape és el més precís i versàtil del mercat. Permet prendre registres amb un marge d’error de menys de 5 micres.

Ha rebut durant els darrers 4 anys seguits el premi Cellerant “Best of Class” Technology award al millor escàner intraoral del món.

Un cop capturada la imatge en 3D, pot fer-se servir per imprimir uns models de les dents, o per dissenyar digitalment restauracions dentals com corones, ponts, incrustacions, pròtesi sobre implants, carilles, etc.

Inclús ens ajuda a programar els casos d’ortodòncia i a posicionar els brackets a la zona ideal.

Tanmateix, pot combinar-se amb els nostres estudis de radiologia 3D per crear guies quirúrgiques que ens permeten col·locar els implants dentals a la posició ideal en cada cas.

Tot el procediment és digital, i la fabricació es realitza per tecnologia cad-cam, fent servir robots de gran precisió.

La exactitud d’ajust de les restauracions confeccionades amb aquesta tecnologia és espectacular, inclús en les grans restauracions, ja que no existeixen defectes per la contracció de materials.

En un estudi recent, un 100% dels pacients van preferir els registres digitals del escànner intraoral als mètodes tradicionals amb pastes d’impressió.

La Dra. Jennifer Martín utilitzant el nou escànner intraoral Trios de 3shape

Redueix un 89% el risc d’introducció de petits errors.

Ens resulta senzill integrar-ho amb els nostres protocols de diagnòstic digital del somriure i també ens permet comunicar-nos immediatament amb els més avançats laboratoris digitals de món.

Un nou gran avanç tecnològic en el món dental, que es tradueix en una millor i més còmoda experiència per als nostres pacients.

Les incorporacions de les tecnologies digitals en l’odontologia han comportat molts canvis emocionants en els últims anys, però la majoria d’aquestes tecnologies requereixen un compromís tant del dentista com del fabricant per tal de fer el flux de treball eficient i eficaç. Un dels aspectes de la integració digital més innovadora per a la odontologia ha estat l’arribada de la tecnologia d’impressió digital, com l’escàner TRIOS 3Shape.

Tot i que les tècniques tradicionals de presa d’impressió han demostrat ser precises al llarg de generacions, poden resultar incòmodes per als pacients. La immediatesa de la tecnologia d’impressió digital permet més precisió i preparació. A més, millora en gran mesura, la velocitat de comunicació entre el dentista i el laboratori.

L’experiència TRIOS 3Shape

TRIOS3® és molt més que un escàner. TRIOS® és una eina digital multifuncional per a odontòlegs que crea impressions digitals 3D i fa fotografies d’alta definició intrabucals per documentar els casos.

Tota la informació de cada cas es dóna immediatament al tècnic dental perquè pugui dissenyar i crear les restauracions d’alta qualitat i amb un ajust perfecte.

A poc a poc més odontòlegs fem servir sistemes de presa d’impressions digitals ja que aquesta nova tecnologia garanteix una simple presa d’impressions i precisió digital i augmenta la satisfacció dels pacients.

Les seves principals característiques són la rapidesa i l’alta precisió.

L’escàner TRIOS 3Shape té una forma similar a una càmera intraoral. Mentre es fa passar per les dents, l’escàner crea una imatge en 3D a l’ordinador. L’escàner proporciona una gran flexibilitat per al dentista i els pacients, ja que no cal fer l’escanejat a una distància específica o angle d’enfocament. Durant el procés d’escaneig, la mandíbula superior i inferior són escanejades per separat. La tecnologia de seccionament òptic TRIOS és molt ràpid i permet escanejar un quadrant en només 3 minuts.

Molt més que una impressió

Realitzar una restauració bucal de manera precisa utilitzant la presa d’impressions tradicional no és una tasca gens fàcil. La manca d’uniformitat en la qualitat de les impressions freqüentment provoca que sigui necessari tornar a repetir les preses, els resultats clínics i estètics no són els que s’esperaven i hi ha una major necessitat de realitzar ajustos durant la col·locació.

La impressió digital TRIOS® soluciona molts d’aquests inconvenients, permetent la presa d’impressions precises en una sola cita. TRIOS® ajuda a estalviar temps i contribueix a millorar l’experiència del dentista i el pacient.
Captura avançada de detalls
El programari de TRIOS® ha estat optimitzat per tal que es captin més detalls al llarg del procés d’escaneig, especialment al voltant de la línia de marge, el que permet acotar i col·locar la línia de marge amb més precisió d’una manera més senzilla.
TRIOS® detecta de manera automàtica la presència de parts anatòmiques no desitjades, com la llengua, la galta o els llavis, i les elimina de la impressió digital en temps real.

Avantatges de TRIOS 3Shape

Per al dentista

  • La interfície d’usuari senzilla i intuïtiva permet una experiència d’usuari excepcional
  • La ràpida impressió aconsegueix una major precisió i uns resultats clínics millorats

Per al pacient

  • Una experiència ràpida i còmoda, no són necessaris motlles ni pastes d’impressió
  • Útil per als pacients amb problemes de reflex nauseós
  • L’exactitud i la precisió digital permeten un millor ajust en restauracions
  • El temps total de la consulta es redueix considerablement
  • Més satisfacció
  • Resultats clínics d’alta qualitat