www.clinicapadros.cat un domini en Internet titularitat de JOSE LUIS PADRÓS SERRAT (CLINICA PADROS SERRAT PARAL·LEL S.L.P.) amb domicili en Avinguda Paral·lel 84, Principal 1a, 08015 Barcelona, CIF B66394602 inscrita al Registre Mercantil de Barcelona , al Tom 44537 Foli 105 Full B 459131 Inscripció 1 lopd@clinicapadros.cat

Clínica Padrós Serrat Paral·lel SLP acredita l’aplicació i compliment dels següents punts:

  1. Aplicació i compliment de la Llei de Protecció de Dades Personals (LOPD) i de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI).
  2. Aplicació i compliment de la Llei General de Sanitat,
  3. Aplicació i compliment de la Normativa Específica de Prevenció de Riscos Laborals.

Associacions on està adherida Clínica Padrós Serrat Paral·lel SLP:

American Academy of Cosmetic Dentistry
Societat Catalana d’Odontologia i Estomologia
Sociedad Española de Prótesis Estomatología y Estética
Sociedad Española de Implantes
SEPA
Col·legi Oficial d’Odontologia i Estomologia de Catalunya

Clínica Padrós Serrat Paral·lel SLP es reserva el dret de modificar les presents condicions, sense previ avís, pel que li recomanem que les revisi, cada vegada que utilitzi el nostre portal. En cas de dubte, contacti directament amb nosaltres: lopd@clinicapadros.cat

L’accés o utilització dels serveis disponibles a través d’aquest portal, suposen la seva acceptació plena i sense reserves, de les condicions exposades en aquest document.

Condicions d’utilització del portal

Els usuaris del portal es comprometen a fer un bon ús dels serveis i informació que es posa a la seva disposició en aquest portal.

Privacitat

Cada vegada que utilitza aquest lloc web estarà sota l’aplicació de la Política de Privacitat vigent. En cada moment, havent de revisar aquest text per comprovar que està conforme amb ell.

Les dades que ens faciliti i les tractes al portal son inclosos en un fitxer titularitat de Clínica Padrós Serrat Paral·lel SLP que ha estat inscrit al Registre General de Protecció de Dades, amb la finalitat d’informar-li dels productes i serveis d’odontologia i estomologia o d’altre informació relacionada amb el nostre clínica sol·licitada per vostè. Es considera necessari completar les dades que es requereixen, als efectes de poder oferir-li degudament el servei sol·licitat. En el cas de no facilitar totes les dades requerides com a imprescindibles, la Clínica podrà no procedir al registre, o be denegar el servei sol·licitat.

Aquesta pàgina web també li facilita accés a les xarxes socials i aquestes poden descarregar cookies al seu equip, per a mes informació consulti l’apartat cookies.

Pot exercitar en qualsevol moment els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant un escrit juntament amb fotocòpia del DNI o Passaport a Clínica Padrós Serrat Paral·lel SLP amb domicili a Barcelona, Avinguda Paral·lel 84, Principal 1a. (08015 ) Barcelona.

Seguretat

Clínica Padrós Serrat Paral·lel SLP ha adoptat les mesures necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades, amb l’objecte d’evitar, en la mesura del possible, la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Exclusió de responsabilitat

Clínica Padrós Serrat Paral·lel SLP no es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin causar per cas fortuït o de força major, avaries tècniques, interrupcions o errors de funcionament, falta de disponibilitat i/o continuïtat del portal.
Tot i que el nostre portal es troba en un servidor segur, que compta amb les mesures de seguretat necessàries, no podem garantir l’absència de virus, ni d’altres elements en la web que puguin produir alteracions en el seu sistema informàtic, pel que en aquest sentit declinem qualsevol tipus de responsabilitat.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Tots els continguts que es publiquen a través del present portal, incloent les imatges, logotips, vídeos textos i nom estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial titularitat de Clínica Padrós Serrat Paral·lel SLP o de tercers que ens han autoritzat el seu ús. Tots els drets estan reservats. L’usuari haurà de respectar en tot moment aquests drets.

Mitjançant el present Avís Legal no es cedeix cap dret de propietat intel•lectual o industrial sobre el present portal ni sobre cap dels seus elements integrants quedant expressament prohibida la reproducció total o parcial.

Enllaços a altres pàgines

Els enllaços que pot trobar a altres pàgines web com YouTube, Facebook, Vimeo etc. són per facilitar-vos l’accés a la informació. Tanmateix, això no significa que acceptem cap responsabilitat pels continguts o per la falta de seguretat de les pàgines enllaçades, sent el seu propietari l’únic responsable dels mateixos.

Llei aplicable i Jurisdicció competent

Les condicions generals exposades en aquest document, es regeixen per la legislació espanyola i estan sotmeses a la jurisdicció dels Tribunals de Barcelona.

Última actualització juliol 2015