Dolphin 3D. Estudis d’ortodòncia.

És molt important estudiar adequadament els casos d’ortodòncia abans de decidir exactament quin procediment i tecnologia hem de fer servir. El sistema Dolphin 3D ens resulta de gran ajuda en aquest propòsit.

Gràcies a una intel·ligent combinació entre radiologia 3D d’alta definició, fotografia extraoral i software informàtic, el sistema ens permet calcular la posició dels ossos i dents en relació a la cara del pacient, així com els angles entre les diferents estructures. Ens ajuda a determinar que hem de modificar per arribar a una situació final ideal i ens ajuda a decidir quin és el procediment més adient en cada situació.

En els casos de pacients més joves, també ens permet calcular el creixement que li resta als ossos mandibulars en relació a les dimensions de les dents que han d’erupcionar.

Permet simular diferents tipus de tractaments i pre-visualitzar els resultats. Així que, no solament sabem com quedarà la posició de les dents al final del tractament, sinó que també podem estudiar com quedarà el perfil estètic i l’aspecte facial del pacient abans de començar el tractament.

A Clínica Dental Padrós fem servir Dolphin 3D, una intel.ligen combinació de radiologia 3D d'alta definició, fotografia i software de diagnòstic i predicció.
dolphin-barcelona-estudi-ortodoncia-cefalometria-clinica-dental-dentista-padros-ortodoncista
dolphin-barcelona-estudi-ortodoncia-cefalometria-clinica-dental-dentista-padros
El Sistema Dolphin 3D d'estudi d'ortodòncia ens ajuda a escollir el tractament més adient en cada cas.