El bruxisme (apretament i/o fregament de les dents), les molèsties o sorolls en l’articulació de la mandíbula al obrir i tancar la boca, els mals de cap i de cervicals, els acúfens… Tots aquests símptomes poden formar part del que denominem Síndrome de Disfunció Craniomandibular.

Entre el vànol de tractaments que posem a la serva disposició (fisioteràpia, bòtox pel relaxament muscular, ortodòncia, ajust oclusal, rehabilitació neuro-oclusal, fèrules de descàrrega de diferents tipus, etc.) es troba el Dros Konzept.

Consisteix en un sistema de tractament en set etapes, que van des-de el diagnòstic i la relaxació muscular fins a la fixació d’una posició estable i fisiològica dels còndils i el maxilar inferior.

Dros Konzept és un sistema avançat amb el que aconseguim eliminar les molèsties i reorientar la posició mandibular per donar estabilitat a llarg termini.

dros konzept concepte tractament bruxisme barcelona clinica dental padros
Clínica Dental Padrós és un dels pocs centres oficials certificats d'aplicació del sistema Dros Konzept a Barcelona pel tractament del bruxisme.