Làser dental

El làser d’ús dental és un raig de llum que concentra molta energia en un punt molt concret i petit i durant impulsos tan breus (0,000039 segons) que no genera efectes tèrmics indesitjables, com passa amb altres sistemes (bisturís elèctrics, sistemes sònics i ultrasònics, etc.).

Disposem de diversos tipus de làser dental per diferents aplicacions: Làser pel tractament de genives, per l’emblanquiment dental, per cirurgies, per tractament de teixits durs, tractament de càries, desinfecció en endodòncies, etc.

El Key làser dental d’Erbi-YAG (Kavo) presenta una longitud d’ona que coincideix amb la màxima absorció per part de les molècules d’aigua que hi ha en els teixits (fins i tot en les dents). La vaporització brusca d’aquestes molècules determina l’acció ablativa i la esterilització simultània de la zona en la que incideix el raig. Això resulta molt útil en tractaments sobre dents (càries, reabsorcions, etc.), i sobre teixits durs (genives, mucoses, etc.).

Els diferents tipus de làser dental que posem a la seva disposició ens permeten realitzar determinats tractaments de manera més còmoda, atraumàtica i precisa, permetent recuperacions més ràpides i sense molèsties.

Posem a la seva disposició diferents tipus de làser dental a la Clínica Dental Padrós a Barcelona. El làser te moltes aplicacions en odontologia.

làser-dental-clinica-padros-barcelona-millor-dentista