Lumineers a Barcelona

Lumineers (Den-Mat®) és un dels sistemes de carilles de ceràmica que posem a la seva disposició. Son unes finíssimes làmines de ceràmica dental estètica que s’apliquen sobre les dents sense que calgui rebaixar-los ni dur a terme cap tipus de preparació.

Al recobrir la cara externa de les dents, podem canviar el seu color, la seva forma i fins a cert punt la seva posició, de manera no invasiva.

Gràcies a les Lumineers podem millorar l’estètica del somriure de manera molt conservadora. El tractament no requereix anestèsia ni produeix cap mena de molèstia. Es recobreix la cara externa de les dents amb ceràmica Cerinate, reforçada amb leucita, en dos còmodes sessions. El resultat és un canvi estètic espectacular i durador. Aquesta ceràmica dona un aspecte molt natural i bonic a les dents. Es molt translúcida, no es tenyeix ni s’enfosqueix ni es desgasta amb el temps i és un tractament molt apreciat pels nostres clients.

Vam realitzar els primers casos en els anys 90, important les Lumineers de Florida. Avui en dia ja es distribueixen oficialment per Europa i formem part del primer grup de Clíniques Dentals que van ser certificades per Den-Mat per a la aplicació de Lumineers al nostre país.

Si desitja que estudiem el seu cas sense compromís per valorar la possibilitat de millorar el seu somriure mitjanat Lumineers, o fins i tot dur a terme una simulació per ordinador, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.

Amb Lumineers podem aconseguir un somriure bonic de forma extremadament conservadora.
lumineers-barcelona-carilles-ceràmica-clinica-dental-dentista-padros-oficial-estetica
lumineers-barcelona-carillas-ceramica-clinica-dental-dentista-antes
lumineers-barcelona-carilles-ceràmica-clinica-dental-dentista-despres
Si desitja millorar el seu somriure mitjançant Lumineers, estudiarem el seu cas sense compromís
Lumineers