Microscopi Digital Camsight

Dins dels sistemes de magnificació òptica de que disposem, un dels més espectaculars és el microscopi digital Camsight Surgical Scope. Es tracta d’una càmera d’alta definició amb gran magnificació òptica. La visió és igual que a través d’un microscopi quirúrgic, però tot l’equip de treball pot veure-ho al mateix temps, perquè es mostra a un monitor. A més, no es cansa la vista de l’operador, com si passa al treballar mirant a través d’un microscopi convencional.

També disposa de llum coaxial, que il·lumina en la mateixa direcció que el visor, de manera que no es generen ombres.

La feina diària amb l’ajut del microscopi digital Camsight resulta més ergonòmica, doncs la posició dels professionals és més dreta i recta, carregant molt menys l’esquena, les espatlles i les cervicals.

Podem a més, enregistrar imatges o vídeos dels procediments per poder comentar-los amb el pacient o amb altres professionals.

El microscopi digital Camsight Surgical Scope ens permet dur a terme procediments amb gran precisió i exactitud. Podem realitzar amb ell tractaments mínimament invasius i microcirurgies, amb gran ergonomia pels professionals.

El microscopi digital Camsight permet dur a terme tractaments més precisos gràcies a la gran magnificació òptica.