Microscopi quirúrgic – Lupes quirúrgiques – Endoscopi

Els microscopis quirúrgics, així com les petites microcàmeres amb il·luminació pròpies dels endoscopis, ens resulten de gran utilitat quan ens cal veure detalls molt petits amagats a l’anatomia dental.

Podem, per exemple, veure amb gran magnificació l’interior d’un queixal i els conductes dels nervis. Això ens ajuda molt en el diagnòstic i el tractament de situacions complexes. Ens facilita la feina en diferents especialitats de l’odontologia, com l’odontologia conservadora (detecció de esquerdes, càries amagades, etc.), l’endodòncia (localització de conductes, eliminació de pulpòlits, retractaments, etc.), la cirurgia (microcirurgia, cirurgia mínimament invasiva, implants, empelts, extraccions complexes, etc.) entre d’altres.

Si podem veure els detalls amb magnificació, podem ser més precisos en els diagnòstics i en determinats tractaments.

Un dels avantatges més importants d’aquests sistemes és que disposen de llum coaxial. Això significa que la llum il·lumina exactament en la mateixa direcció que la càmera o la lent que ho veu. Per això no es generen ombres a diferència del que passa a simple vista, a on la llum incideix amb un angle diferent que la visió.

El resultat son diagnòstics i tractaments més fins i precisos.

Els diferents sistemes de magnificació òptica com microscopis operatius, lupes quirúrgiques o endoscopis ens permeten realitzar diagnòstics i tractaments amb més precisió.
  
microscopi-dental-quirurgic-lupes-augment-clinica-dental-padros-dentista-barcelona
microscopi-dental-quirurgic-lupes-augment-clinica-dental-padros-dentista-barcelona-endoscopi
clinica-dental-padros-dentista-barcelona-bo-millor-microscopi-quirurgic
microscopi-dental-quirurgic-lupes-augment-clinica-dental-padros-dentista-barcelona-pantalla
logo zeiss
logo zumax
logo orascoptic