Plasma ric en factors de creixement . Plasma ric en plaquetes (PRP , PRGF , PRFC)

Els factors de creixement continguts en els glòbuls alfa de les plaquetes humanes han demostrat un potencial extraordinari per millorar i accelerar la cicatrització de les ferides.

Encara que aquest tractament s’aplica habitualment als esportistes d’elit amb lesions de pell, tendons, músculs, articulacions, os, etc., va ser en el sector dental on abans es va desenvolupar la tècnica.

El sistema funciona de la següent manera: just abans de començar qualsevol cirurgia dental (extracció de queixals, col.locació d’implants, injerts, cirurgia de les genives, etc.) s’extrau una petita quantitat de sang del pacient (10-20 cc i no 500 cc com en altres sistemes). De la sang retirem de manera concentrada els factors de creixement, les plaquetes, la fibrina, etc. i apliquem cada fracció a on ens convé durant la cirurgia.

D’aquesta manera podem aconseguir més regeneració de teixits i unes cicatritzacions més ràpides i amb menys molèsties.

Donat que es tracta d’un material extret de la sang del propi pacient, mai pot provocar alèrgies ni reaccions a un cos estrany. Només potenciem la capacitat natural de cicatrització del propi pacient.

Dins del programa propi d’investigacions privades i control de qualitat hem estudiat, sota el microscopi electrònic, el plasma ric en factors de creixement i la seva aplicació en implantologia, comprovant l’eficàcia del sistema.

Gràcies al plasma ric en factors de creixement (PRFC, PRP) podem multiplicar la capacitat de cicatrització del pacient, assolint més regeneració de teixits i una cicatrització més ràpida i amb menys molèsties.
PRP-plasma-ric-en-factors-de-creixement-plaquetes-barcelona-clinica-dental-padros-dentista-regeneracio-tisular-pipeta
PRP-plasma-ric-en-factors-de-creixement-plaquetes-barcelona-clinica-dental-padros-dentista-regeneracio-tisular
PRP-plasma-ric-en-factors-de-creixement-plaquetes-barcelona-clinica-dental-padros-dentista-regeneracio-tisular-microscopi
Plasma PRP