Radiovisiografia. Radiografies digitals. Digora.

Els més moderns sistemes de radiografia digital ens ofereixen grans avantatges respecte als convencionals.

Per una banda, redueixen la radiació necessària per obtenir la imatge desitjada. L’emissió de raigs-x és realment mínima. És més de 10 vegades inferior que amb les radiografies convencionals.

També ens ofereixen imatges d’alta definició directament a la pantalla del nostre ordinador. El software permet modificar els contrastos, colors, augmentar zones de la imatge, realitzar mesuraments, calcular densitats, etc. A més, el revelat és pràcticament instantani.

El sistema de radiovisiografia digital Digora aporta, a més, altres avantatges. Fa servir servir els sensors més fins del mercat (comparables al gruix d’una placa radiogràfica convencional) i, a diferència d’altres sistemes de radiovisiografia, no requereix cables que connectin el sensor amb l’ordinador.

A més, el sistema de radiografia dental digital no requereix de l’ús de líquids de revelat, que son molt contaminants, així que també protegim el medi ambient.

Tot això ens permet dur a terme estudis de radiografies intraorals ràpids, precisos, còmodes, versàtils, no contaminants i amb mínima radiació.

El sistema de radiovisiografia (radiografia digital) Digora ens permet obtenir imatges d'alta definició amb mínimes dosis de radiació.
Digora barcelona radiovisiografia dental clínica padrós dentista millor
Digora barcelona radiovisiografia dental clínica padrós dentista placa
Digora barcelona radiovisiografia dental clínica padrós dentista plaques bo
Digora barcelona radiovisiografia dental clínica padrós dentista visiografia raigs-x radiacio
Radiovisiografia

radiovisiografia