Blanquejament dental

Blanquejament dental en nomès una ÚNICA SESSIÓ de 1 HORA SENSE MOLÈSTIES!

Nova unitat de blanquejament dental a Clínica Dental Padrós

T’agradaria tenir un somriure més blanc i bonic en una sola sessió d’una hora i sense cap molèstia? Ara és possible.

Posem a la teva disposició la millor unitat de blanquejament dental del món. El sistema Polus Advance ha estat premiat per la prestigiosa revista d’avaluació de materials Dental Advisor com el millor sistema de blanquejament dental cada any durant els darrers 5 anys. El nou model acaba de sortir al mercat i ja està disponible a la Clínica Dental Padrós.

Aquesta unitat combina diferents longituds d’ona d’activació (LED, Arc de Plasma i Halògena) per aconseguir el millor efecte blanquejador sense provocar molèsties. Disposa de sensors fotoelèctrics per graduar la intensitat de la llum en funció de la distància a les dents. Una sola sessió és suficient per aconseguir aclarir el color de les dents diversos tons.

La unitat també permet realitzar l’emblanquiment d’una sola dent de forma precisa i personalitzada i poden tractar-se casos difícils com les tincions per tetraciclines o d’altres medicaments.

Si desitjes més informació sobre les possibilitats d’aquesta nova unitat de blanquejament dental o sobre els nostres tractaments d’estètica dental, truca’ns al 933291895 o reserva una hora de visita fent click aquí.

Dispositiu Polus pel blanquejament dental

Cada vegada més persones són conscients de fins a quin punt influeix lluir un somriure bonic en l’estètica dental amb unes dents blanques i lliures de taques que atorguen un aspecte de major salut bucal. Amb el pas del temps, el desgast de l’esmalt de les dents, així com tincions per determinats aliments, begudes com el te, cafè o vi,, medicaments o tabac poden anar enfosquint la seva tonalitat natural tot i realitzar una correcta neteja bucal. Molts pacients voldrien tenir unes dents més blanques i bonics. Això ofereix una imatge més neta, juvenil, saludable i estètica. La manera d’aconseguir blanquejar les teves dents és sotmetre a un blanquejament dental.

El blanquejament dental professional permet aclarir el to natural de les dents deixant un somriure més blanca, lluminosa, neta i juvenil. Actua gràcies a l’oxigen que allibera entre els prismes de l’esmalt. Aquest divideix les molècules grans de tinció (que són fosques) en molècules més petites (que són més clares). No danya l’esmalt natural. Cal destacar que els sistemes de blanquejament dental aclareixen la tonalitat, però no modifiquen altres característiques, com la posició o forma de les dents. Per això seria necessari emprar altres tècniques com la ortodòncia, el Disseny Digital del Somriure, les facetes de compòsit o les caretes de ceràmica.

Cas 1

Antes del blanqueamiento dental

Abans

Después del blanqueamiento dental

Després

Antes del blanqueamiento dental

Abans

Després del blanquejament dental

Després

Tipus de blanquejament dental

Hi ha diferents tipus. Poden ser externs (aplicats a la cara frontal de les dents), o interns (aplicats a l’interior de dents desvitalitzades). La major part utilitzen peròxids com el peròxid d’hidrogen o el de carbamida. Per utilitzar-los cal protegir les genives, per això ha de aplicar-los un professional. També hi blanquejaments dentals sense peròxids, una mica menys eficaços però indicats en determinats casos.

El blanquejament dental pot realitzar-se en 1 o 2 sessions de 45 minuts a la clínica, a casa (aplicant un gel a les dents mitjançant unes cubetes a mida), o poden combinar-se dos mètodes.

Per millorar l’eficàcia del peròxid d’hidrogen o el peròxid de carbamida a les clíniques, un cop aplicats sobre l’esmalt, es poden activar mitjançant diferents fonts d’energia (com LÀSER, llums de plasma o LEDs d’alta energia, també anomenats blanquejament dental led o blanquejament dental amb llum) que acceleraran el procés. Cada sistema té els seus avantatges i els seus inconvenients. Els més ràpids, com l’activació per làser per exemple, poden provocar sensibilitat durant uns dies. Per això és convenient disposar de tots els sistemes, de tal manera que puguem emprar el més adequat en cada cas, o fins i tot que puguem modificar-lo segons els requeriments del pacient.

 

Cas 2

Abans del blanquejament dental

Abans

Després del blanquejament dental

Després

Abans del blanquejament dental

Abans

Després del blanquejament dental

Després

Testimoni de blanquejament dental cas 2

No recomanem els sistemes de blanquejament dental a casa que venen a kits comercials a causa de que per seguretat els productes que fan servir tenen menor concentració de peròxid i, per tant, el procediment no resulta tan eficaç i més poden sorgir altres problemes. Els blanquejaments dentals casolans que apareixen a Internet amb productes quotidians que tenim per casa, moltes vegades són falsos blanquejadors i en absolut es poden comparar als sistemes professionals.

Blanquejar les dents és un procediment d’odontologia que avui dia es realitzen moltes persones per millorar la seva estètica i donar una sensació de millor salut i neteja bucal, sobretot aquelles persones que han de mantenir una bona imatge pública en el món de la moda, política, cinema, etc.

Hi ha diferents sistemes, tècniques i materials per realitzar un blanquejament dental. Es pot blanquejar un sol dent enfosquit o tota la somriure. (Casos reals de Clínica Padrós)

Cas 3

Abans del blanquejament dental

Abans

Després del blanquejament dental

Després

Abans del blanquejament dental

Abans

Després del blanquejament dental

Després

logo ultradent, fabricant d'un dels sistemes que fem servir per al tractament de blanquejament dental a Barcelona
logo Enlighten blanquejament dental

 

10 preguntes habituals sobre el blanquejament dental:

Què es pot aconseguir?

El blanquejament dental permet aclarir la tonalitat natural de les dents diversos tons. Depenent de la coloració inicial, del tipus de tinció, de la tècnica i els materials emprats, etc, es pot aconseguir més o menys canvi de coloració.

Les tincions grisenques o marrons provocades per tetraciclines o les dents molt translúcids no solen respondre tan bé com les dents que simplement estan una mica groguencs, que són els que ens permeten aconseguir majors canvis.

Només es poden blanquejar les dents naturals, no les restauracions (empastaments, fundes, etc.).

És dolorós?

Normalment no es nota cap molèstia. Pot aparèixer una certa sensibilitat (especialment al fred-calor) durant el procediment. Aquesta sensibilitat desapareix en acabar el blanquejament.

Danya a la dent?

Controlat per un professional, el blanquejament dental no fa mal a la dent en absolut. Un abús de concentració, o sessions, o una mala aplicació podria arribar a afectar la polpa. En els blanquejaments interns (de dents desvitalitzades), la presència d’una fissura en la dent podria fer arribar l’agent blanquejador a l’arrel, i podria provocar una reabsorció radicular. Per això, en aquests casos cal valorar els riscos individuals i cal controlar l’evolució molt de prop.

Quins tipus de blanquejaments dentals hi ha i quina diferència hi ha entre ells?

Hi ha diferents tipus de blanquejament:

  1. Blanquejament intern (en dents desvitalitzades), on l’agent blanquejador es col·loca a l’interior (a la cambra pulpar). El blanquejament es produeix des de dins cap a fora.
  2. Blanquejament extern: En aquest cas l’agent blanquejador s’aplica a la part externa de la dent. Aquest tipus de blanquejament es pot realitzar en una o poques sessions d’uns 30 minuts a la consulta o es pot realitzar de forma ambulatòria a casa, on el pacient s’aplica a casa un gel a través d’unes cubetes de plàstic fetes a mida de la seva dentadura. En aquest cas, segons el sistema, el pacient ha de posar-se les cubetes durant 30 minuts, 2 hores o tota la nit cada dia al llarg de 7 a 30 dies. També es pot combinar el blanquejament a la clínica amb el blanquejament ambulatori a casa.

Hi ha diferents gels blanquejadors. Amb o sense peròxids, amb o sense agents reminearalizantes, monocomponent, etc. També hi ha molts tipus diferents de sistemes d’activació per a les sessions a la clínica:

Per calor

Per llum LED de longitud d’ona determinada.

Per Arc de Plasma

Per Làser

Dins de cada tipus hi ha varietat de qualitats. Els sistemes d’activació més eficaços poden costar (a la clínica) 10 vegades més que els sistemes més senzills, però també són molt més eficaços i produeixen menys molèsties.

És molt útil que la clínica disposi de diversos sistemes que permetin aconseguir el millor resultat en cada cas (hi ha qui requereix la màxima eficàcia blanquejadora, hi ha qui té les dents molt sensibles i requereix una durada més lenta, que no li produeixi sensibilitat, etc. )

També hi ha diferents formes de fabricar les cubetes de blanquejament ambulatori. Els sistemes més complets s’elaboren amb un sistema de segellat perifèric que no deixa que el gel es surti ni que la saliva entri a la cubeta mentre el pacient la porta posada. Això millora considerablement l’eficàcia i els resultats.

Com actua el blanquejament dental?

El gel blanquejador, generalment a través de l’oxigen, trenca les molècules de cadena llarga, que són fosques en altres de cadena curta que són més clares. Així no només es neutralitzen les tincions i els residus provocats per determinats tractaments medicamentosos, sinó que també s’aclareix el to natural de la dent. Aquest gel conté entre altres productes peròxid d’hidrogen.

Quines precaucions cal tenir?

Durant 72 hores després de l’emblanquiment dental convé evitar els aliments foscos, com el vi, cafè, te, els refrescos ensucrats, regalèssia, remolatxa, xocolata, els colorants, la clorofil·la tabac, etc. Recomanem seguir una dieta d’aliments “de color clar” i una neteja acurada. En alguns pacients poden aparèixer efectes secundaris del blanquejament dental com la sensibilitat dental, però sol desaparèixer en 1 o 2 dies.

Quant dura?

De tot el canvi de tonalitat que s’aconsegueix amb el blanquejament dental, amb el temps es perd una part. Poden aparèixer taques a les dents de nou poc a poc encara que es pot retardar aquest efecte no desitjat seguint una correcta neteja bucal i salut dental. Es poden realitzar sessions de record de tant en tant (entre 1 i 3 anys) per mantenir una boca amb un somriure radiant de dents blanques.

Com és el procediment?

La major part dels casos de blanquejament dental extern els solem resoldre amb 1 sola sessió de 30 minuts a la clínica. En aquest cas es col·loca un separador als llavis, un protector a les genives i s’aplica el gel blanquejador sobre la superfície de les dents per finalitzar activant el gel amb una font de llum freda com led, laser o arc de plasma. A causa de la necessitat d’aplicar aquestes fonts de llum, aquest procediment s’ha de fer en clíniques d’odontologia.

Quant costa?

Pot variar molt en funció de la complexitat del cas, però el preu del blanquejament dental pot anar des d’uns 200 fins a uns 600 euros.

On puc fer-me un blanquejament dental a Barcelona?

Blanquejar les dents és un dels tractaments d’odontologia que ha de dur a terme un dentista professional a les clíniques dentals. A la Clínica Dental Padrós Paral.lel, a l’av. Paral·lel, 84 de Barcelona disposem de tots els sistemes de blanquejament dental més avançats (sistemes d’alt rendiment i alta qualitat de Led, de Laser, d’Arc de Plasma, cubetes segellades , sistemes interns, externs, etc.), la qual cosa ens permet escollir el més adequat en cada cas i ens permet ajustar-lo en funció de la seva evolució.