Carilles de porcellana – Estètica dental molt duradora

Les carilles de porcellana o també conegudes com carilles de ceràmica són unes fines làmines estètiques que s’apliquen recobrint la part visible de les dents per aconseguir una excel·lent millora de l’aspecte del somriure. Permeten modificar la forma, el color i la posició de les dents naturals.

Les millors carilles de porcellana actuals es comporten d’una manera molt similar a l’esmalt natural. Es poden adherir amb una força extraordinària a l’esmalt dental, no es desgasten, no es tenyeixen i no canvien de color amb el temps.

Cas real núm. 1

abans de realitzar les carilles de porcellana

Abans

després de realitzar les carilles de porcellana

Després

després de realitzar les carilles de porcellana

Resultat Final

abans de realitzar les carilles de porcellana

Abans

després de realitzar les carilles de porcellana

Després

Testimoni de carilles de porcellana cas real núm. 1

Disposem de totes les carilles de porcellana i de les tècniques més actuals, de manera que podem utilitzar en cada cas el procediment més indicat per al seu cas.

Portem molts anys dirigint Postgraus d’Estètica Dental Avançada des d’on ensenyem a altres dentistes a manejar correctament aquests casos, des de l’estudi (DSD), la confecció, la preparació i la col·locació fins al seu manteniment. Tots els passos són importants i requereixen molta habilitat, coneixements, tecnologia i materials adequats a fi d’aconseguir com a resultat un bonic somriure, bella i natural per molts anys.

Si està pensant en millorar el seu somriure, no dubti en contactar amb nosaltres perquè puguem avaluar el seu cas adequadament i sense compromís.

Cas real núm. 2

abans de realitzar les carilles de porcellana

Abans

després de realitzar les carilles de porcellana

Després

Testimoni de carilles de porcellana cas real núm. 2

Cas real núm. 3

abans de realitzar les carilles de porcellana

Abans

després de realitzar les carilles de porcellana

Després

Testimoni de carilles de porcellana cas real núm. 3

Cas real núm. 4Abans de les carilles de procellana

Abans

Després de les carilles de porcellana

Després

Cas real núm. 5

Abans de les carilles de procellana

Abans

Després de les carilles de porcellana

Després

La Clínica Dental Padrós està certificada per Lumineers. Les carilles de porcellana de Lumineers es caracteritzen per resultar un 176% més translúcides que la millor de les porcellanes de la competència, són també extremadament resistents, ultra-primes i són fins i tot reversibles. Amb estudis provats d'una durabilitat de més de 20 anys.
Logo empresa creation, fabricant de carilles de porcellana. Es caracteritzen per la seva estètica natural que s'aconsegueix a causa del feldspat de potassi de gran puresa. Ofereixen la màxima seguretat a causa de l'elevada resistència a la flexió. Aporten un efecte de color natural i de llum a través dels propis vidres de leucita. La seva manipulació és fàcil gràcies al sistema general de color i d'estratificació. Amb total confiança per la seva experiència en l'elaboració des de 1988
Carilles de porcellana Emax, proveïdors de Clinica Dental Padrós
logo de l'empresa Ivoclar, fabricant de carilles de porcellana. Es distingeixen pel seu aspecte natural, amb formes i colors molt reals, una línia de dents que tants èxits ha collit. Estètica i protésicamente optimitzats. SR Vivodent S PE és la dent singular per a elevades exigències
Logo empresa e-max, fabricant de carilles de porcellana i proovedores de clínica dental Padrós.
logo de les facetes de porcellana CEREC-3. Acabats policromàtics i finament polits imiten a la perfecció la tonalitat i la brillantor de qualsevol dent natural. CEREC ofereix resultats estètics per a cada necessitat
logo de l'empresa Noritake, fabricant de carilles de porcellana. Es distingeixen per la seva bona resistència per poder suportar tant les diverses coccions com el modelatge de la ceràmica. El revestiment Nori-Vest és molt fàcil d'eliminar amb posterioritat a la cocció de la porcellana, redueixen el risc de fractura. El material barrejat, flueix fàcilment i omple tots els detalls.

Preguntes habituals sobre les carilles de porcellana

Què poden fer les carilles dentals per les meves dents?

Les carilles de porcellana poden millorar una sèrie d’imperfeccions de les dents, incloent taques, decoloracions i fins i tot alguns casos de desalineació. A diferència de les corones, les caretes de ceràmica no cobreixen tota la dent, estan realitzades a mida per encaixar en una zona parcial de la dent. Les carilles dentals es fabriquen per aconseguir un aspecte natural i igual a les dents, és possible que t’oblidis que no són els de veritat.

Són una bona opció?

Les carilles de porcellana són fetes a mida mitjançant un motlle de les dents que crearem a la consulta dental. Estan dissenyades específicament per al millor ajust possible en el teu dent, i es fixen amb un ciment dental extremadament durador perquè pugui romandre en el lloc durant anys. És sens dubte una millor opció que les carilles de compòsit.

Tenen les caretes ceràmiques un aspecte natural?

Sí. Les carilles de porcellana estan fetes d’un material ceràmic molt resistent i de tonalitat tenyida perquè coincideixi amb la resta de les teves dents. Estan construïdes per semblar-se a les dents naturals.

Com és el procediment de col·locació de les carilles de ceràmica?

El procés d’emplaçament de les carilles de porcellana implica habitualment dues visites al dentista: una per a preparar la dent afectat per la millor col·locació i crear un motlle de les dents i una segona visita per col·locar la faceta dental i comprovar que la tonalitat correspon al de les dents veïns. Les dues visites es produeixen en un marge de dos a tres setmanes de diferència. En alguns casos el dentista pot realitzar-la en una sola visita mitjançant la utilització de la tecnologia CEREC.

És incòmoda o dolorosa la col·locació de les carilles dentals?

Es col·loquen utilitzant un anestèsic local per adormir les zones tractades, i el teu dentista farà tot el possible perquè sigui el menys dolorós possible.

Quant duren les carilles de porcellana?

Les carilles de porcellana són conegudes pel seu resultat de llarga durada enfront de les carilles de compòsit. De fet, les caretes han durat dècades, i fins i tot en molts pacients tota la vida.

Les carilles dentals de porcellana poden tenyir-se amb el te, el cafè i el vi?

Les carilles de ceràmica mai es tenyeixen, però, has de seguir utilitzant els mateixos procediments d’higiene i manteniment que utilitzaves amb els teus dents abans de tenir les caretes.

Si tinc les dents superiors amb carilles dentals, poden meves dents inferiors veure d’un color diferent?

Aquest és un factor que serà analitzat amb el teu dentista en l’avaluació i disseny del somriure perquè les carilles siguin del mateix color que la resta de dents. La majoria de pacients solen decidir realitzar-se un blanquejament a les dents inferiors per aconseguir un color igualat i assegurar un millor resultat final.

Quina sensació tindré després de la col·locació de les carilles?

La sensació serà de més suavitat, similar al vidre. Alguns pacients poden experimentar sensibilitat al fred durant els primers dies que després desapareixerà. Sobretot notaràs un gran millora en la teva estètica dental.

Quins aliments puc menjar i quins he d’evitar?

En general es poden menjar tot tipus d’aliments però es recomanen aliments tous durant els primers dies. Després d’aquest període inicial no hi ha cap limitació.

Em puc raspallar les dents després de la col·locació de les carilles ceràmiques?

Sí, pots raspallar-te les dents amb normalitat com vènies fent fins ara i utilitzar fil dental.

No ho dubtis, si vols que les teves dents es vegin perfectes millorant com a tractament d’estètica dental, visita’ns i un especialista en estètica dental t’assessorarà de quin és la millor opció i les diferències existents entre les carilles dentals de composite i les de porcellana.