Inman Aligner. Ortodòncia ràpida a Barcelona

Inman Aligner és un nou sistema d’ortodòncia ràpida a Barcelona de la Clínica Dental Padrós.
Clínica Dental Padrós som un dels exclusius proveïdors certificats del sistema Inman Aligner a Barcelona.

Es tracta d’un mètode d’ortodòncia que permet alinear de forma més ràpida i segura les peces dentals anteriors dels adults amb una malposició lleugera a moderada.

Consisteix en un aparell removible (es pot treure i posar fàcilment), fabricat amb materials d’alta tecnologia com els molls de níquel-titani superelàstic, que exerceixen forces molt lleugeres, el que permet moviments molt més ràpids i segurs.

Permet així millorar l’estètica respectant al màxim els teixits biològics ja que, en determinats casos, minimitza i fins i tot evita la necessitat de preparar les dents per col·locar-los màscares o fundes per aconseguir el somriure desitjada.

Es tracta d’un sistema particularment ràpid a causa de que només actua a la zona anterior de la dent. Així, en funció de la gravetat del cas, poden aconseguir els resultats esperats entre 6 i 16 setmanes en la majoria dels pacients.


A la imatge es pot observar com treballa el sistema d'ortodòncia ràpida a Barcelona Inman Aligner per alinear de manera correcta les dents. S'utilitza un dispositiu extraïble que permet una màxima comoditat i funcionalitat.

Avantatges del sistema d’ortodòncia ràpida a Barcelona:

 • Dispositiu d’ortodòncia ràpid i segur
 • És removible, el que permet una millor higiene i possibilita treure-se’l en determinades situacions
 • Millora l’estètica dental i facial. Somriures més belles en poc temps
 • Ideal per als casos en què s’han tornat a desplaçar les dents després d’un procediment previ d’ortodòncia
 • Millora la confiança i l’autoestima
 • Les dents alineats són més fàcils de netejar i pateixen menys problemes de genives, càries i desgastos
 • Es pot combinar amb altres processos d’estètica com l’emblanquiment o les caretes de ceràmica, per exemple

Com funciona el sistema INMAN aligner:

 • Es porta de 16 a 20 hores al dia. Es pot treure per menjar, raspallar i en moments puntuals
 • Usa forces molt lleugeres
 • Es fa servir un només dispositiu durant tot el procés
 • Pot aplicar-se en les peces dentals superiors, en els inferiors o en tots dos alhora

El dispositiu Acceledent permet reduir encara més el temps necessari per completar l’ortodòncia ràpida a Barcelona Inman Aligner.

Analitzant mostres de casos pràctics del tractament d'ortodòncia ràpida a Barcelona Inman Aligner. A la imatge s'observa la posició de les dents en un dels pacients tractats a la nostra clínica dental abans d'haver-se sotmès al tractament.

Abans

Analitzant mostres de casos pràctics del tractament d'ortodòncia ràpida a Barcelona Inman Aligner. A la imatge s'observa la posició de les dents en un dels pacients tractats a la nostra clínica dental després d'haver-se sotmès al tractament.

Després

Analitzant mostres de casos pràctics del tractament d'ortodòncia ràpida a Barcelona Inman Aligner. A la imatge s'observa la posició de les dents en un dels pacients tractats a la nostra clínica dental abans d'haver-se sotmès al tractament.

Abans

Analitzant mostres de casos pràctics del tractament d'ortodòncia ràpida a Barcelona Inman Aligner. A la imatge s'observa la posició de les dents en un dels pacients tractats a la nostra clínica dental després d'haver-se sotmès al tractament.

Després

Analitzant mostres de casos pràctics del tractament d'ortodòncia ràpida a Barcelona Inman Aligner. A la imatge s'observa la posició de les dents en un dels pacients tractats a la nostra clínica dental abans d'haver-se sotmès al tractament.

Abans

Analitzant mostres de casos pràctics del tractament d'ortodòncia ràpida a Barcelona Inman Aligner. A la imatge s'observa la posició de les dents en un dels pacients tractats a la nostra clínica dental després d'haver-se sotmès al tractament.

Després

Li formulen al Dr. José Luis Padrós la pregunta “Quins avantatges té l’ortodòncia amb aquest sistema?”

Bé, per respondre-a aquesta qüestió m’agradaria parlar-vos una mica sobre els alineadors Inman o com es denominen en anglès Inman aligners. Es tracta d’uns alineadors perfectes per efectuar una ortodòncia ràpida.

Segons la nostra pràctica mèdica dia rere dia i la casualística amb tots els nostres pacients, trobem habitualment dos tipus d’opcions d’ortodòncia dels que comentarem diversos aspectes. Podem optar per Invisalign amb una proposta molt àmplia segons els diferents objectius i també oferim els alineadors Inman o Inman aligners si es requereix una ortodòncia més amb resultats més ràpids. Es tracta d’un aparell removible i desmuntable. Diferent a tots els utilitzats anteriorment per què estem manejant completament d’una manera diferent la física implicada.

Ara jo et formule a tu la següent pregunta:
Què passaria si poguéssim redreçar les peces dentals en qüestió de setmanes en lloc que es converteixi en una qüestió de diversos mesos? A més tractarem de fer-ho sense limitar les nostres expectatives ni cap dels nostres objectius. El resultat ha de resultar perfecte i no ha de tractar simplement d’arreglar el teu mossegada. Tot el conjunt es veurà afectat i millorarem l’espai que necessitem per expandir lleugerament els arcs. Els alineadors Inman Aligner ens permeten aconseguir que la mitjana dels casos es resolguin entre 6 i 20 setmanes. Això requereix una mica d’esforç per part teva per assegurar-se que l’espai de temps sigui menor. Si la pressió exercida es limita a portar el Inman Aligner entre 10 o 11 hores al dia, els progressos no van a anar molt ràpids, o almenys no tan ràpids com si els Inman Aligner exerceixen la seva pressió en el període de temps recomanat d’aproximadament 20 a 22 hores al dia, es treuen per menjar i per raspallar i això és tot. Hem tingut alguns pacients que no els fan servir tot el temps recomanat, per alguna raó decideixen que només els van a dur llocs unes 15 hores, llavors van a obtenir uns resultats més limitats, generant-una mica de frustració. Per aquest motiu, si segueixes les instruccions i et dediques a portar l’aparell removible Inman aligner el temps indicat veuràs en quina manera podem escurçar els terminis.

No tots els casos que rebem en el nostre consultori a Barcelona són apropiats per utilitzar els Inman Aligner, en alguns casos no és aconsellable utilitzar-los, potser pots pensar que tu vas a treballar molt bé amb ells, però és un procediment que en ocasions reservem tan sols per efectuar lleus moviments en l’arc superior. El Inman Aligner obté un sentit especial per al propòsit que estem tractant d’aconseguir, usat com un retenidor per arcs a la part frontal de les peces dentals, o per arcs a la part interior, l’alineador aconsegueix llençar o empènyer les dents amb moviments lents i suaus. Busquem amb aquest sistema d’ortodòncia ràpida que les dents es moguin i es situïn en el seu lloc correcte. Hem d’estudiar detingudament la seva idoneïtat per utilitzar els Inman Aligner en menors d’edat. Al principi només s’ha d’exercir pressió d’una manera senzilla i amb el temps arribarà a passar a la posició de les altres dents units afectats. Amb aquests moviments hem de garantir que els revestiments es col·loquen correctament, una part molt petita queda externa i és una magnífica alternativa als bràquets.

Aquests canvis d’imatge et proporcionaran progressivament un somriure completa. Inclourem una pre alineació protèsica i encara que molts pacients acudeixen per obtenir un resultat que amb pocs ajustos els duri molts anys, no hem de ser tan agressius i hem de mirar de trobar solucions d’una manera diferent, sense canals en l’arrel o fins i tot contemplant la possibilitat de l’extracció d’alguna dent i realitzant una ortodòncia. Hem de ser molt, molt conservadors amb totes les peces, així és com hem d’actuar. Obtindrem resultats amb les dimensions adequades a la forma i en la mida de les dents si primer els redrecem i després podem fer que obtinguin el color adequat.

El nostre compromís és total tant amb l’estudi, l’execució i el termini de temps per obtenir els millors resultats. Però el teu compromís també és molt important i has de poder acudir al nostre consultori a Barcelona cada dues setmanes per permetre’ns poder polir qualsevol fricció que les teves dents puguin tenir o per ajustar segons sigui necessari aquest sistema d’ortodòncia ràpida. Si estimes que no vas a poder comprometre’t amb aquest procés per un espai superior a les 16 setmanes, podria ser que llavors aquest procediment d’ortodòncia ràpid no resulti ser l’adequat per a tu. Has llavors contemplar la possibilitat d’optar per altres mètodes de brackets d’ortodòncia amb una durada d’entre 30 a 40 setmanes, una solució més definitiva com brackets. Però si pots comprometre a venir cada dues setmanes, amb una visita de només uns 10 minuts, aquesta opció d’ortodòncia ràpida amb els Inman Aligner pot resultar-te molt favorable.
Els resultats que obtindràs de portar el Inman Aligner et convenceran que val la pena utilitzar-los el temps recomanat.

Si tens algun dubte addicional sobre el Inman Aligner o qualsevol altre sistema d’ortodòncia ràpida i ets a Barcelona, acosta’t a visitar-nos sense compromís, truca’ns per telèfon o escriu-nos, que nosaltres amb gust respondrem a totes les teves preguntes. Hi ha moltes coses més sobre els sistemes d’ortodòncia ràpida que ens agradaria compartir amb tu, encara que no volem avorrir ara que tractes de buscar informació clarificadora.
El nostre equip mèdic està totalment certificat per a la col·locació dels alineadors Inman Aligner i acudeix a totes les trobades i cursos Nacionals i Internacionals per estar al dia i ampliar els coneixements d’aquesta tècnica. Consulta a la nostra pàgina principal l’apartat d’afiliacions, el nostre magnífic equipo médico, fes-te un volt per les instal·lacions de la nostra clínica a través de les fotografies que hem preparat o tafaneja entre els nostres equipos d’última tecnologia perquè vegis el bé que et tractarem.