Ortodòncia sistema DAMON a Barcelona

El sistema de correcció dental que més millora l’estètica facial és Ortodòncia sistema DAMON

Tot i que els sistemes d’ortodòncia amb brackets invisible són molt còmodes d’utilitzar, i que els seus resultats són molt bons (sempre que estiguin correctament estudiats i dirigits per un bon expert en ortodòncia), no permeten controlar de forma tan precisa la posició de les dents al final del procés. En aquests casos necessitem treballar amb tècniques més exactes.

L’ortodòncia sistema Damon empra forces molt lleugeres, amb el que resulta més còmode i eficaç que els altres sistemes de brackets. Permet controlar amb gran precisió, no solament la posició ideal de les dents, sinó també l’aspecte facial del pacient i el seu perfil. Per això no només es corregeix la posició de les dents, sinó també la imatge de la cara de la persona. A més gràcies a Damon Clear no notaran que portes brackets en ser pràcticament invisibles.

Cas d’ortodòncia Damon



Abans de l'ortodòncia Damon

Abans

Després de l'ortodòncia Damon

Després

Testimoni ortodòncia Damon

Per realitzar un correcte diagnòstic i pla, és convenient emprar els millors sistemes d’estudi cefalomètric (veure estudis d’ortodòncia Dolphin), d’anàlisi facial i de control per part d’ortodoncistes certificats i experts en la tècnica.

L’ortodòncia sistema Damon és, probablement, el millor sistema d’ortodòncia del món, pel que fa a control del moviment de les dents i als resultats obtinguts.

També podem reduir el temps necessari mitjançant el dispositiu Acceledent.

Cas d’ortodòncia Damon

Abans de l'ortodòncia Damon

Abans

Després de l'ortodòncia Damon

Després

Després de la ortodoncia Damon

Clínica Dental Padrós és la teva clínica dental d'ortodòncia a barcelona certificada en el sistema Damon

Cas d’ortodòncia Damon

Abans de l'estètica dental i ortodòncia
Després de l'estètica dental i ortodòncia
de l'estètica dental i ortodòncia

Testimoni d’ortodòncia Damon

Logotip de l'empresa Damon, sistema utilitzat per la clínica dental Padrós a Barcelona

Preguntes habituals sobre l’ortodòncia sistema Damon

Què és el sistema Damon?

Consisteix en uns brackets d’auto-lligat que s’instal·len de la mateixa manera que els aparells metàl·lics tradicionals. La diferència rau que en lloc d’haver de serrar les suports i ajustar els tirants amb regularitat, el sistema Damon està preparat per utilitzar un mecanisme de lliscament que es connecta mitjançant filferro als suports per moure de forma natural amb les dents a mesura que alinea aquests en la seva posició correcta. Això permet que siguin més còmodes, més atractius i són capaços de proporcionar bons resultats en un temps més curt.

El sistema Damon utilitza un mètode diferent per moure les dents a la posició correcta. Els tirants estan units al filferro de memòria que connecta els suports lliscants sense la pressió que sovint produeixen els elàstics utilitzats tradicionalment. Per realitzar aquest moviment poc a poc, es van estrenyent amb el pas del temps. El procés utilitza una força inferior que els aparells tradicionals, que sovint requereixen un tractament complementari a través d’extraccions dentals i expansors de paladar.

Quins avantatges ofereix el sistema Damon davant d’altres tractaments tradicionals?

L’ortodòncia Damon té una sèrie d’avantatges respecte als aparells tradicionals.

Aspecte. Els brackets transparents del sistema Damon Clear fan que siguin estèticament més agradables a la vista, ja que són pràcticament invisibles.

Temps de tractament més ràpid. Un estudi comparatiu va demostrar que els pacients que utilitzaven el sistema Damon van acabar el tractament 7,2 mesos abans que aquells amb brackets tradicionals.

Menor nombre de visites de manteniment al teu dentista. L’estudi va mostrar que es necessita gairebé la meitat de cites al teu dentista.

Menys pressió exercida sobre les dents, el que resulta en menys dolor i fricció. Els pacients tenen un 60 per cent menys molèsties amb Damon.

Menys fricció, el que evita l’erosió i el deteriorament de les dents.

Menys racons on acumular la placa i els bacteris en els tirants.

Els estudis clínics han demostrat que l’ortodòncia Damon és més eficaç en aquells casos de correcció de l’alineació amb apinyament sever.

Hi ha alguna restricció d’edat per al sistema Damon?

Els brackets Damon són apropiats per a gairebé tothom. La majoria dels nens, adolescents i adults poden beneficiar-se. Quan vagis a la nostra consulta, el teu dentista et assessorarà en tot moment tant de l’opció de Damon tradicional com l’Damon Clear.

Notaré dolor?

Els aparells Damon causen molt menys dolor i molèsties que els sistemes tradicionals d’ortodòncia. Els suports tenen un mecanisme de lliscament únic que permet al dentista usar forces molt més lleugeres per moure les dents a les seves posicions correctes. Així que no només el tractament d’ortodòncia és més curt sinó també és molt més còmode. La gran majoria de pacients experimenten poca o cap molèstia durant el transcurs del mateix.